Kickoff Hall of Fame Heerlen

Het was een mooie dag. Het weer zat mee, de kids waren enthousiast en de muur was groot. Na flink wat jaartjes inmiddels (!) is het eindelijk gelukt om van de Plieger een legale Hall of Fame te maken. Voor degene die niet weten wat dat is, hier kun je als graffiti artiest op elk moment van de dag rustig je kustwerk op gaan zetten. Niet te klein, maar liefst 1100 vierkante meters oppervlakte. Ofja, volgens ons 1200, maar Beheer en Onderhoud van Gemeente Heerlen zal het beter weten dan wij.

HOF_2_640x300

Gelukkig hadden we die dag ondersteuning van de Broederschool leerlingen van Molenberg. Ongeveer zo’n 150 leerlingen die ons een duwtje in de rug wilde geven om alvast de eerste 160 meter te gaan vullen. Het resultaat mag er wezen!

HOF_3_640x300

Donderdag 22 augustus gaat dus de boeken in als de dag dat Heerlen de grootste Hall of Fame van Limburg kreeg. Voor een dergelijke happening kwam de papparazi overigens in zwermen op de muur af. Er werd werkelijk alles gedaan voor een glimps van de leerlingen, onze artiesten en de muur. Begrijpelijk natuurlijk!

HOF_4_640x300

Dankjewel Rob, Philine, Jessica voor jullie support, Martin, Raoul, Jort voor de artistieke begeleiding en alle media voor de coverage!
Klik hier bijvoorbeeld voor een L1 itempje; klik.

Leave A Comment