Sidney van den Berg joins team Cuttin’ Class

Het nieuwe schooljaar is begonnen en Alvin is vanaf juli 2012 gestopt met spijbelen. Hij verlegt zijn focus naar een very promising opleiding, check iArts maar eens. We wensen hem al het goede toe in zijn toekomst! Tijd voor nieuwe power dus!

In comes Sidney van den Berg, ex-social work student, zwaar geinfecteerd met het Cuttin’ Class virus en meteen bereid om zijn nieuwe werkgever met inkt subtiel vast te laten leggen. Dat is nog eens toewijding. Biggup Sidney! Sidney zal met name de workshops voor het onderwijs upgraden, aanpassen en in overleg met onze opdrachtgevers en natuurlijk ons leger aan coaches, gaan uitvoeren. Juist iemand met zijn achtergrond kan dit naar een nieuw niveau tillen.

De dude is bevlogen, kritisch en absoluut bereikbaar voor vragen. Hij houdt van koffie en rookpauzes. Mocht je hem willen uitnodigen voor een gesprek, koffie met melk will do. Bel hem op sidney [et] cuttinclass point nl voor mogelijkheden op je school!

 

Comments

3 Responses to “Sidney van den Berg joins team Cuttin’ Class”
 1. Gerard Gawlik schreef:

  Sidney is een toffe gast, en legt je alles lekker rustig uit en als je wat wilt vragen is het geen probleem, 2 workshops van heb gehad nu beide keren vond ik het wel cool allemaal

  • Colinda schreef:

   @Gerard,

   Helemaal mee eens !!

   Super toffe gast, zet je de schets en dan mag je zelf aan de slag. Als je tussendoor vragen hebt, geen probleem, ze helpen je !

   Zou het zo weer doen onder begeleiding van Sydney en Larry !!

 2. Egon Schols schreef:

  Hallo Bart en Sidney,

  Is deze beurs niks voor jullie? Check link.

  http://www.ceob.nl

  Grtz.

Leave A Comment